Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és az oregánóval. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Teflonos edényben forró olajon üvegesre pirítjuk a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Ízlés szerint adjuk hozzá a chilit, majd a cukrot és a szójaszószt. Így
A krumplit és a sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, majd lereszeljük. A tojásokat felverjük, beletesszük a lisztet, a sütőport, a lereszelt zöldségeket, az ö
Olívaolajat öntünk a rucola- vagy bazsalikomlevél mindkét oldalára. Kiterítjük a sonkaszeleteket és a közepébe helyezzük a zöld fűszereket. Vesszük a keny
A tésztát kinyújtjuk, derelyeszaggatóval kiszaggatjuk, a tojásos tejjel megkenjük, majd mindegyikre 3 rákot, 1 gomba-és 3 olívabogyó szeletet teszünk. A sajto
Fogunk egy tálat, beletesszük a tejfölt, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a ledarált szalonnát és párizsit. Ezután hozzákeverünk kevés mustárt és
Ugrás a lap tetejére >>