A kenyereket pirítsuk meg. Keverjük össze a gorgonzolát, a tejszínt, és a diót. A pirítósokra tegyünk paradicsomkarikákat, majd kenjük rá a krémet.
Előkészület: 10 perc,
Öblítsük le forró vízzel a szőlőleveleket, és fektessük konyharuhára. Főzzük meg a rizst. Az vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel, és egy serpenyőben 1 ek. olajon pá
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Verjük vékonyra a csirkemellet, majd minkét oldalát kenjük be olajjal, szórjuk meg csilivel, sóval és borssal. Süssük a húst lefe
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A zsemléket vágjuk ketté, kenjük be a vágott felüket mustárral. Vágjuk a sonkát kisebb darabokra, és tegyük bele a zsemle alsó fe
A tojást habosra verjük. Hozzáadjuk a sütőport, a cukrot, a sót, és a megmosott, lecsöpögtetett, apróra vágott petrezselyemzöldet. Belekeverjük a lisztet, és 15 percig ha
A kenyérszeleteket megpirítjuk, közben kevés olajat csepegtetünk rá, majd a megpirított hagymaszeleteket rátesszük. Sózzuk, borsozzuk, a borból is csepegtetünk rá, majd a
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Egy edényben forraljuk fel a tejben és tejszínben elkevert fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a fokhagymát, és dobjuk el. A tojásokat keverjük el a l
Ugrás a lap tetejére >>