Hagyjuk a halfiléket egy napon át vízben ázni úgy, hogy azt 6-8 óránként cseréljük. Miután lecsurgattuk és leöblítettük rakjuk egy hideg vízzel teli lábasba. Forraljuk fe
Mossuk meg a ráját, és a salátát is. Öblítsük le a turbolyát, csepegtessük le, és vágjuk apróra. Tegyük a ráját a g?zpárolóba, és pároljuk 10-15 percig. Vegyük ki és hagy
A tejet szobah?mérséklet?re felmelegítjük,beletesszük az éleszt?t, és összekeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a cukrot és sót és elkeverjük. Állni hagyjuk 15 percig lefedve.
A krémsajtot keverjük ki egy citrom levével, adjunk hozzá 2 tk. apróra vágott kaprot, és szórjuk meg borssal. A kenyeret vágjuk félbe, kenjük meg krémsajttal, és helyezzü
Készítsünk tésztát a lisztb?l, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába, és tegyük a h?t?be
Készítsünk tésztát a lisztb?l, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába, és tegyük a h?t?be
A halat filézzük ki, mossuk meg és csepegtessük le. a burgonyát hámozzuk és mossuk meg, majd f?zzük 15-20 percig, sós vízben. Öntsük le a vizet, hagyjuk kih?lni, majd kar
Az osztrigákra locsoljuk a citrom levét, majd eloszlatjuk rajtuk a felcsíkozott lazacot. Mindegyikre 1-1 kanál tejfölt teszünk, majd az összeset elhelyezzük egy nagy tálo
Ugrás a lap tetejére >>