A rizsecetb?l, korianderb?l, gyömbérb?l és a zöld citrom levéb?l pácot készítünk. 12 szeletre vágjuk a halat és ezzel a páclével alaposan átkenjük és fél óráig állni hagy
A rákokat rakjuk egy lábas hideg vízbe, és forraljuk fel lassan. F?zzük 5-6 percig a rákokat félkilónként. Ha kész vegyük ki a rákokat és tegyük félre. Az ollókat és a lá
Egy tepsibe helyezzük a tésztát, egyenletesen elegyengetve és h?tött helyre tesszük egy fél órára. A tésztára helyezzük a halat, és a többi kikevert hozzávalót rákanalazz
A lazacot, s krémsajtot, a citromlevet, a kapribogyót és a kaprot keverjük simára egy robotgépben. Ízesítsük sóval és borssal.
Tegyük a mártogatót kis tálkába, szórjuk
A tonhalszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd olajban megsütjük ?ket. Eközben egy tálban összekeverjük a felaprózott bazsalikomot, petrezselymet, sajtkrémet, a citrushéjakat
A lisztet tegyük tálba, a közepében készítsünk egy mélyedést, öntsük bele a vizet és az olajat, majd dolgozzuk össze. 1 órát hagyjuk állni.
Pác:
keverjük össze az olív
Kapcsoljuk be a süt?t és melegítsük el? 140-160 fokra. Lazacfiléket ízlés szerint sóval és borssal f?szerezzük, majd olajozott alufóliába csomagoljuk be. A csomagokat hel
A ricotta sajtot, a kaprot és a joghurtot egy edényben alaposan összekeverjük.
A lepényre kanalazzuk a mustárt és egyenletesen oszlassuk szét, majd helyezzük rá a lazaco
Ugrás a lap tetejére >>