A halat megmossuk, megtöröljük, és 4 cm-es darabokra vágjuk. Sóval bedörzsöljük, és negyedórára félretesszük. A paprikát megmossuk, félbevágjuk, húsát felcsíkozzuk. A hal
Mossuk el hideg vízzel a lazacot. Szükség esetén távolítsuk el a maradék szálkákat. A borsmagokat morzsoljuk össze egy morzsában. Keverjük össze sóvak és cukorral. Tegyün
Hasukkal lefelé fektetve óvatosan nyomkodjuk végig a szardellákat a hüvelyujjunkkal, majd óvatosan szedjük ki a gerincüket egy kis kés hegyével. A b?rös felükkel lefelé f
Alaplevet f?zzünk a cukorból, ecetb?l és a f?szerekb?l, majd ezt hagyjuk kih?lni. A lilahagymát tisztítsuk meg és vékony karikákra szeleteljük fel. Az el?zetesen beáztato
Egy estével el?bb áztassuk be a heringeket, majd elkészítés el?tt csepegtessük le és vágjuk fel kis darabokra. A mogyoróhagymát tisztítsuk meg és karikákra vágjuk fel. Fo
A szardellafiléket és a fokhagymát együtt alaposan összetörjük. Hozzá adagoljuk az olajat, a citromlevet, a majonézt, a tejszínt és alaposan összeforgatjuk. Borssal ízesí
Vágjuk apróra a sulymot, a rákkal keverjük össze és sózzuk- borsozzuk. 1-1 kávéskanálnyit rakjunk bel?le a won-ton lapok közepére. Tekerjük össze és a végeket dugdossuk b
A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A réteslapot kenjük meg olajjal, és mindegyikre tegyünk 2 szardíniát, locsoljuk meg 1 tk. citomlével, szórjuk meg reszelt citromhéjjal,
Ugrás a lap tetejére >>