Galambokat feldaraboljuk. Répákat felkockázzuk, valamit a karalábét is. Fűszernövényeket felaprózzuk. Bográcsba 2 liter vizet teszünk, majd beletesszük a galambot. Felfor
Marhalábszárat felkockázzuk. Hagymát megpucoljuk és egészben hagyjuk. Fokhagymával ugyanígy járunk el. Kelkáposztát cikkekre szeleteljük, répákat felkarikázzuk. Zellergum
Megtisztítjuk és megfőzzük a burgonyát, majd elkeverjük egy tojással és egy kevés zsírral. Hozzáadjuk a lisztet is és összedolgozzuk. Mikor kész, kinyújtjuk, feldarabolj
Keverjük össze a lisztet a tojásokkal, csipet sóval és kevés vízzel, és gyúrjuk addig, míg kemény tésztát nem kapunk. ezt nyújtsuk ki vékonyra, daraboljuk fel csuszaméret
Az olajat felhevítjük, megpároljuk rajta a felaprított hagymát, majd hozzákeverjük a húst, és állandó keverés mellett addig pirítjuk amíg kifehéredik. Levesszük a kályhár
A sütőtököt vágjuk ketté, hámozzuk meg, és távolítsuk el a magjait. A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kockára, és főzzük meg. Szűrjük le, majd keverjük ki vajjal és reszel
Vágjuk fel apróra a vöröshagymát. Fogjunk egy serpenyőt és melegítsük fel a Rama margarint, majd ezen pirítsük meg az apróra vágott vöröshagymát. A húst, az alapot, 2,5 d
Dolgozzuk össze a darált húst a tejjel, a felvert tojással, a zsemlemorzsával és a zúzott fokhagymával. Sóval és zsályával fűszerezzük. Képezzünk belőle egy nagy golyót,
Ugrás a lap tetejére >>