Első lépésként beáztatjuk a szárított 
gombát, ezután történik meg az alapanyagok tisztítása és szeletelése. Felcsíkozzuk a 
csirkemellfilét, a 
sárgarépát finom szálakra, míg a bambuszcsíkokat kisebb darabokra vágjuk. A kiáztatott fafül
gombát szintén felcsíkozzuk. A wokban felforraljuk a csirkehúslevest, ehhez tesszük hozzá a 
gombát, a különféle zöldségeket és a húst. A lecsendesedett levest ismét felforraljuk, hozzáadva az 
ecetet, sambal oeleket, a kétféle 
szójaszószt, a cukrot és a 
sót, ezekkel együtt kb. 3 percig főzzük. Öt evőkanálnyi 
vízzel elkeverjük az étkezési keményítőt és hozzáöntjük a leveshez. Forraljuk míg a keményítő besűríti, addig felverjük a 
tojást és a leveshez tesszük, ha megfőtt, levesszük a tűzről, 
szezámmaggal tálaljuk.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>