Az új
hagymát karikázzuk fel, a
fokhagymát aprítsuk fel. A
paradicsomok héját metsszük be, mártsuk forró
vízbe, majd jéghidegbe, és húzzuk le a héjukat, majd kockázzuk fel. Az olajat hevítsük fel a wokban, és kevergetve süssük meg benne a
hagymát, a
paradicsomot, és a
fokhagymát. Ízesítsük
sóval,
borssal és egy csöpp
cukorral. A kagylókat mossuk meg, majd vágjuk félbe. A
gombát csepegtessük le, és vágjuk félbe. a kagylókat a
gombával együtt tegyük a zöldségekhez, és pirítsuk 1 percig. Adjuk hozzá a sherryt és a
szójaszószt, forraljuk fel, és még
sózzuk,
borsozzuk. Merjük tányérokba, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>