Zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Beleszórjuk a paprikát és a borsot. Ezután beletesszük a feldarabolt húsokat, majd felöntjük vízzel. 10 perccel az elkészült
Láng fölött pörköljük meg a füleket, majd mossuk fehérre, és vágjuk ujjnyi vastag csíkokra. Hagymát vágjuk fel finomra. Bográcsban forrósítsunk fel zsírt, pároljuk meg be
Bográcsban zsírt olvasztunk, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a pirospaprikát, és belerakjuk a húst. Dobunk rá pár zöldpaprikát, paradicsomot és tovább főzz
Feldaraboljuk a nyulat, majd sós-ecetes vízben 10 percig abároljuk. Zsírt olvasztunk fel és hagymát pirítunk benne. Felöntjük egy kevés vízzel és amikor forr beleszórjuk
Nyulat feldaraboljuk, majd fokhagymás-sós-babérleveles vízben 10 percig abároljuk. Bográcsban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és beletesszük a húst. Felöntjü
A nyulat sóval, babérlevéllel és fokhagymával felfőtt vízben 15 percig abároljuk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk paprikával, felöntjük vízzel és belerakjuk a húst.
Zsírt olvasztunk, amelyben hagymát, petrezselyme és zellert fonnyasztunk. Felöntjük egy kevés vízzel, mikor forr rászórjuk a paprikákat és beletesszük a húst. Felöntjük e
Bográcsban hagymát pirítunk zsírban. Öntünk rá egy kevés vizet és megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a húsokat, majd felöntjük elegendő vízzel. Mikor felmelegedett r
Ugrás a lap tetejére >>