Bográcsban zsírt olvasztunk és megpirítjuk benne a hagymát. Beletesszük a feldarabolt, hártya nélküli heréket, megszórjuk pirospaprikával, majd felöntjük v
Bográcsba vizet öntünk és beletesszük az apróra vágott hagymát, hogy megpuhuljon. Hozzáadjuk a felkockázott húst, szalonnát, és felöntjük vízzel. Fokhagym
Belsőségeket apróra vágjuk és megmossuk. 1-2 hagymát belevágunk a bográcsba, zsírban megfonnyasztjuk és belerakjuk a belsőségeket. Felöntjük vízzel, belete
Vékony csíkokra vágjuk a pacalt és vízben kiáztatjuk. Bográcsban szalonnadarabokat sütünk ki, és belerakjuk a pacaldarabokat. Felöntjük vízzel, fűszerezzük
Bográcsban apróra vágott hagymát pirítunk. Szórunk rá csemege és félédes paprikát, sót és borsot. Felöntjük vízzel, majd belerakjuk a húst és feltesszü
Bográcsban zsírt olvasztunk és megpirítjuk rajta a hagymát. Beleszórjuk a pirospaprikát, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk felkockázott húsokat. Vágunk rá
A húst feldaraboljuk, majd a megtisztított almát és hagymát is felszeleteljük. A hússzeleteket vajon átsütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor kissé megpir
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, és meghintjük a pirospaprikával. Ezután beletesszük a darabokra felvágott h
Ugrás a lap tetejére >>