A hagymát vágjuk finomra, és süssük meg az olajban. Szórjuk meg paprikával, és engedjük fel 2 dl paradicsomlével, és sózzuk meg. Tegyük bele a kemény tojásokat, és pár pe
Feldaraboljuk a tyúkot. Bográcsban megfonnyasztjuk a hagymát zsírban, megszórjuk pirospaprikával és belerakjuk a húsokat. Felöntjük vízzel és hagyjuk, hogy megpuhuljon. Z
Húst összevágjuk. Hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Fed? alatt f?zzük és sütjük. Amikor már serceg a zsír, ráöntünk egy kevés vizet. Közbe
Májat apróra vágjuk. Zsírban hagymát pirítunk, belerakjuk a májdarabokat, megszórjuk ?rölt borssal, majorannáva, sóval és petrezselyemmel. Levétel el?tt egy pohár tejfölt
Varjú húsát megf?zzük enyhén sós vízben. Zsírban apróra vágott hagymát fonnyasztunk, megszórjuk pirospaprikával, borssal és hozzáadjuk a húst. Amikor a hús puha és a víz
Bográcsba másfél dl olajat öntünk és megpirítjuk benne a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Mikor forr, beletesszük a húsokat. Ezután felöntjük borr
Bográcsban apróra vágott szalonnát sütünk ki, majd lepirítjuk benne a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy pohár vízzel. Beletesszük a húsokat, aztán felö
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Megkavarjuk és beletesszük a húsokat. Hozzáadunk egy fél csíp?s paprikát, és f?zzük. Levétel el?t
Ugrás a lap tetejére >>