Csigákat forró vízbe dobjuk, farkukat levágjuk, és a megmaradt részeket feldaraboljuk. Bográcsban hagymát fonnyasztunk, megszórjuk borssal és pirospaprikával, majd hozzáa
Finomra vágott hagymát és petrezselymet fonnyasztunk zsírban. Megszórjuk paprikát és köménymaggal, és felöntjük 5 l vízzel. Belerakjuk a húsokat, és lassú tűzön puhára fő
Fácán feldaraboljuk. Zsírban hagymát pirítunk és megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húsokat. Felöntjük elegendő vízzel, meghintjük borssal és sóval, majd hagy
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel. Belerakjuk a húsokat és ismét felöntjük vízzel. Fűszerezzük, majd hozzáa
Gombát hámozzuk meg és kockázzuk fel a mogyoróhagymát és a baconszalonnát. Dinszteljük meg a szalonnát, adjuk hozzá a felkockázott mogyoróhagymát, és pirítsuk meg. Tegyük
Gombákat felaprózzuk, és sós vízben megfőzzük. Bográcsban hagymát pirítunk, belekeverünk pirospaprikát, és hozzáadjuk a gombát. Felöntjük vízzel. Megszórjuk borssal és ka
Jó fél órára abárolni hagyjuk a húst. Zsírban megpirítjuk a hagymát, megszórjuk paprikával és beletesszük a feldarabolt húsokat. Felöntjük vízzel, fűszerezzük és puhára f
Szalonnát bográcsban kiolvasztjuk, megszórjuk paprikával és vízzel felhígítjuk. Beletesszük a feldarabolt és megsózott halat. Megszórjuk borssal és hagyjuk főni. Levétel
Ugrás a lap tetejére >>