A rizst a sós vízben puhára f?zzük, eközben a felaprózott hagymát vajon megfonnyasztjuk. Összekeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet a rizshez keverjük.
190°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 5-ös fokozat. Vagdossuk be a halakat és tegyük ?ket egyenként 1-1 darab süt?papírra. Az olajat keverjük össze a chermouláv
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a gombával, a szalonnával. a kapor felével és a f?szerekkel. Dolgozz
A halat megtisztítjuk, átmossuk és kockákra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kif?zzük és lesz?rjük.
Az összevágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzádolgoz
A levest dolgozzuk össze a tejszínnel, a sherryvel és a pirospaprikával. Ezután keverjük hozzá a rizst, a lesz?rt rákkonzervet, a garnélarákot, a kagylót és a felaprított
A tésztát kb. 4 cm-es darabokra törjük, majd olajos, sós vízben uhára f?zzük. A halat sózzuk, meglocsoljuk citromlével, majd a halleves borba tesszük, amit el?z?leg forra
A halat felszeleteljük. Az olajat a vaj felével felhevítjük, majd a halat átsütjük benne. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, és a halra tesszük. A paradicsom héját lehúz
A paprikákat kicsumázzuk, kimagozzuk és apró darabokra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kif?zzük, majd lesz?rjük.
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzákever
Ugrás a lap tetejére >>