Kezdjük el hevíteni a vajat és locsoljuk rá a citromlevet. Dolgozzuk hozzá a leveskockát és a borsot, majd 2 percig pároljuk.
A rizst dolgozzuk össze a felengedett brokk
A tésztát sós vízben f?zzük ki a csomagoláson leírtak szerint. A szardellafilét kockázzuk apróra egy kis lábasban, és adjuk hozzá az olajat és kevés borsot. Pároljuk kb.
A rákokat és a kagylót megpirítjuk az olajon, majd felöntjük a borral, és így puhára pároljuk. Eközben a felkockázott paradicsomot is kissé megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk
Sekély porcelántálba rakjuk a halfiléket. Az ecetet és olajat keverjük össze, majd sózzuk- borsozzuk. Öntsük a halra és forgassuk meg benne jól. Takarjuk le és 1 órára ra
Zöldolíva-tapenade:
1,5 csésze magozott zöld olívabogyó, fél csésze friss petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva, 1 ek. sóban tartósított kapribogyó, 3 szardell
A tojásokat verjük fel, majd a metél?hagymát adjuk hozzá és sózzuk- borsozzuk.
Forrósítsuk fel a vajat habosra egy közepes serpeny?ben. A tojást hozzáöntve 3-4 percig s
Vágjuk össze a hagymát és a fokhagymát, és pároljuk meg egy kevés olajon. Adjuk hozzá a halat, a citromot, a gyömbért, a köményt, a csiliket, a sáfrányt és a koriandert.
A halakat felszeleteljük, majd besózzuk, a felaprított petrezselyemmel, rozmaringgal és fokhagymával ízesítjük. Így h?t?be tesszük 3-4 órára, majd leöblítjük a f?szereke
Ugrás a lap tetejére >>