A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát felszeleteljük, és egy kivajazott tepsibe tesszük. Lelocsoljuk a borral, majd sózzuk, borsozzuk, és lefedve 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kolbászt és a szalonnát apróra felvágjuk, majd olajon dinszteljük, és hozzáadjuk a felcsíkozott halhúst. Felöntjük kevés vízzel, majd beletesszük a felsz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát bevagdossuk, és a sóval, köménnyel, delikáttal, fokhagymakrémmel ízesítjük. Így 2 órát pihentetjük, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Rakjuk a halat porcelántálba és a teriyaki szószt öntsük rá. Takarjuk le és rakjuk 2 órára a hűtőbe. Az olajat mindeközben forrósítsuk fel. 1-2 perc alatt 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lazacot szűrjük le és tőrjük össze.
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá felszeletelt gombát, répát, zellert, a felkoc
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát sótlan lobogó vízben kifőzzük, leszűrjük, majd hozzádolgozzuk a borsót, a tejet, a levest, a sajtot és a tárkonyt. Ezután tegyük egy tűzálló t
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát sós lobogó vízben főzzük ki, majd szűrjük le.
Az olívaolajon süssük meg az összevágott hagymát és a felszeletelt zellert. Vegyük le a tűzről
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A halat leszűrjük és kifilézzük, majd összedolgozzuk a sajttal, a felszeletelt hagymával és a paprikával. Kanalazzuk egy kikent tűzálló tálba
Botmixerrel ke
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>