Pároljuk puhára
sós
vízben a
rizst, majd sz?rjük le.
A
paprikát tegyük el?melegített süt?be, aztán zacskóba, zárjuk le néhány percig, így könnyen le tudjuk húzni a héját. Csumázzuk ki és vágjuk kockákra.
Az összevágott
hagymát pároljuk
olívaolajon üvegesre, majd süssük hozzá a zúzott
fokhagymát és a
paprikát.
A kagylót tegyük
vízbe, forraljuk addig, amíg kinyílnak. A rákokat pucoljuk meg és folyó
víz alatt öblítsük át.
Dolgozzuk össze a
rizst a
hagymás-
paprikával, a kagyló húsával, a rákokkal és a felaprított zöldf?szerrel.
sóval,
borssal, er?s
paprikával és sáfránnyal f?szerezzük. Helyezzünk rá fed?t, hevítsük fel és már tálalhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>