A megmosott húst meg
sózzuk, 
borsozzuk és forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk. Áttesszük lábasba. A visszamaradt olajban megpirítjuk a felkarikázott vörös
hagymát, 
sárgarépát, az áttört 
fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, a 
lisztet és a sűrített 
paradicsomot, tovább pirítjuk. Felöntjük kevés húslevessel és a borral. Jól felforraljuk, majd a húsra öntjük. Fedő alatt, 2-3 órán át pároljuk. Miután megpuhult, kivesszük a mártást, átszűrjük, majd beforraljuk sűrűre.
Tálaláskor a combot felszeleteljük, kevés mártást öntünk alá. A többit külön mártásos csészében adjuk hozzá. A laska
gombás grízgombóccal körítjük. 
sós 
burgonya, vagy főtt makaróni is illik hozzá.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>