A vajat habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojással és a citromaromával, majd belekeverjük a lisztet és a masszát fél órára hűtőbe tesszük
A túrót a joghurttal, a citrom levével és héjával, a cukorral és a vaníliás cukorral elkeverjük. A zselatinhoz adunk egy kevés vizet, és pár percig kevergetv
Először elkészítjük az alapvajkrémet. Jól megmosszuk és megtisztítjuk az epret, majd lepaszírozzuk és az így nyert gyümölcsvelőt összekeverjük a fél cit
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A fagyasztóból kivett tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral, a narancsok levével(kb. 200 ml) és a narancsok reszelt héjával, majd pár órára hűtőbe tes
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, és vágjunk ki belőle 4 kerek lapot. Tegyük sütőpapírba bélelt tepsibe, és süssük 10-15 percig.
A piskótát megkenjük a narancslekvárral, majd feltekerjük, és 22-24 szeletre vágjuk. Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, majd a piskótaszeleteket az al
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a lisztet, a vajat és az lekvárt, majd az egészet muffinformákba kanalazzuk, és előmelegített sütőben 180 C-on n
Ugrás a lap tetejére >>