A tojásokat robotgéppel felverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kétféle lisztet, a sütőport és 125 g kókuszreszeléket. A felolvasztot
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 75 g cukrot, a vaníliás cukrot, 2 tojássárgáját és a felszeletelt vajat, majd az egészet sima t
Egy tálban összekeverünk egy tk. cukrot, kevés lisztet, fél deci tejet és az élesztőt, majd néhány percig kelni hagyjuk. Ezután összekeverjük a liszttel, a m
egy tk. cukrot, egy kevés lisztet és 1/2 dl langyos tejet összekeverjük, belemorzsoljuk az élesztőt és kelni hagyjuk. Lisztet tálba tesszük, közepébe mélyedé
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd 1 órát pihentetjük. A masszát kikent, kilisztezett tepsibe öntjük 15 mm vastagon, megsütjük, majd rombuszokra vá
A tojásokat szétválasztjuk. Az élesztőt egy kevés cukorral a tejben megkelesztjük. Utána összegyúrjuk a liszttel, tojássárgájával, Rama margarinal, cukorral
Egy tálban a habbávert tojásfehérjét összekeverjük a többi hozzávalóval, majd ezt a masszát kanállal egy kikent tepsire kanalazzuk úgy, hogy kis kupacokat ka
Törjünk darabokra 110 g étcsokoládét, és olvasszuk meg vízgőz fölött. Kenjünk ki 20 bonbonformát a csokoládéval, és tegyük 15 percre a hűtőbe. Olvasszuk
Ugrás a lap tetejére >>