A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd 2 órán át letakarva hűtőben tároljuk. Egy tálban elkészítjük a krémet; A vajat és a porcukrot habosra verjük
Egy üvegtál aljára tesszük a kenyérszeleteket, meglocsoljuk a pálinkával, majd meghintjük a cseresznyével. Így rétegezzük a hozzávalókat a tálba, a tetejé
Kivajazunk egy 32*22 cm-es tepsit. Tálba tesszük a mazsolát, és annyi forró vizet öntünk rá, hogy ellepje. 2-3 percig állni hagyjuk, majd lecsurgatjuk. Összekev
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy nagy tálban összekeverjük a tojásokat, a kukoricaszirupot, a kristálycukrot, a barna cukrot és a vajat. Egy másik tálban
A tojássárgáját a porcukorral kikeverjük, lassanként hozzáadjuk a langyos vizet. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a tojásos masszához adjuk. Zsírozott
A vajhoz hozzáöntjük a cukrot és habosra kikeverjük, majd beleütjük a tojásokat, ráreszeljük a citromhéjat, beleöntjük a rumot, megsózzuk és hozzákeverjü
A tojássárgáját, és a porcukrot habosra keverjük. Egy másik tálba összekeverjük a réteslisztet, a gyömbérporral és a sütőporral, majd fokozatosan hozzá k
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom