Lecsöpögtetjük szűrőben a szilvát, levét felfogjuk, 250 ml-t (1/4 l-t) kimerünk belőle és a mázhoz félretesszük.
Elkeverjük a tésztához a kétféle liszt
Keverjük össze a lisztet és a cukrot, adjuk hozzá a felkockázott vajat, és a rumot. Tegyük a közepébe a tojássárgákat, és gyúrjuk össze. Melegítsük elő
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
Fogunk egy tálat, és beletesszük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a mandulát, a mazsolát, a tojásokat és a csokoládét. A tejet is hozzáöntjük, majd az egés
Egy tálban összekeverjük a tojást, a vajat, a cukrot, a tejet, a vaníliát és a lisztet, majd az egészet muffinformákba kanalazzuk, és előmelegített sütőben
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A citromokról hosszában levágjuk tetejüket, húsukat eltávolítjuk. Ezután a
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A grapefruitok aljából egy kis szeletet levágunk, hogy megálljanak, majd tetej
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A narancsok aljából egy kis szeletet levágunk, hogy megálljanak, majd tetejüke
Ugrás a lap tetejére >>