A tojássárgáját és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a citromlevet és a pépesített málnát. A tojásfehérjéket felverjük, majd óvatosan a krémbe forgatjuk.
A cukorból és a vízből néhány perc alatt szirupot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A narancsok aljából egy kis szeletet levágunk, hogy megálljanak, majd tetejüke
Töltelék - A túrót áttörjük, a tojásfehérjét habbá verjük, majd ezeket elkeverjük a porcukorral. Tészta - A tészta hozzávalóiból jól gyúrható tészt
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd hozzáadunk 300 g felszeletelt vajat, 1 vaníliás cukrot, a sót, egy citrom reszelt héját, a tojásokat és 150
Egy edényben keverjük össze az összes hozzávalót, majd tűz alatt addig főzzük, míg el nem válik a massza az edény falától. Mikor kissé kihűlt, akkor gyűr
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Mindig tálalás előtt 1-2 nappal készítjük el.
A porcukrot alaposan kikeverjük a Rámával, tojással és sütőporral, majd hozzáadjuk a réteslisztet. Zsírpap
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Ugrás a lap tetejére >>