A vaj és a cukor keverékét addig melegítjük folyamatos kevergetés mellett, míg kissé karamellizálódik, majd belekeverjük a vágott diót és olajozott alufóli
Fogunk egy keverőtálat, beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, majd beletesszük a tojássárgáját, a Rama margarint, és sóval, ánizzsal
Egy tálban összekeverjük a diót, a meleg mézes tejet, a kekszmorzsát, a citromhéjat és a lereszelt almát. A tésztát kinyújtjuk, majd egyforma darabokra felvá
A darált diót egy tojással mozsárban összevegyítjük. A kapott pépet 5 dkg cukorral és 5 tojás sárgájával keverjük össze. Kemény habor verünk 5 tojás feh
Egy edényben felforraljuk a cukrot, a tejfölt, a diót és a narancshéjat. Levesszük a tűzről, elkeverjük benne a lisztet. Ezt a masszát egy kikent, kilisztezett
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután felöntjük a tejjel, habosra keverjük, majd beleszórjuk a diót, és hűtőb
Az élesztőt tejbe áztatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 4 veknit készítünk belőle, majd egyenként kinyújtjuk, és kiszaggatjuk őket. A diót te
A vajat felmelegítjük a vaníliás porcukorral, a dióval, sárgabarackkal, tejszínnel és a rumaromával. Utána belekeverjük a lisztet. Golyókat formázunk a massz
Ugrás a lap tetejére >>