Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a sütőport, a tojások sárgáját, a reszelt citromhéjat, a rumot és a darált diót. 5 dkg lisztet összekeverünk a
A cukrot feltesszük a vízben forrni, és gyakran kevergetjük. Forrás után a képződő habot ecsettel leszedjük, és az edény oldalára lerakódott cukorkristályo
Fogunk egy tálat, amibe beletesszük a ledarált diót, majd leöntjük a felforralt tejjel, és alaposan elkeverjük. Ezután beletesszük a mézet, a vajat és a vaní
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a sót, majd a kakaós lisztet is belekeverjük. Miközben gyúrjuk, a vajat is hozzáadagoljuk, majd két órára hűtő
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd a diót ledaráljuk, a tejbe tesszük, és addig főzzük, amíg pépes nem lesz. Ezután megvárjuk, amíg kihűl, majd össze
A tojássárgájákat, a cukrot és a sütőport alaposan összekeverjük, majd hozzáadunk 4 kanál vizet, és adagonként a lisztet. Eközben a tojásfehérjét ugyanen
Egy tálban felverjük a Rama margarint a porcukorral, majd egyesével hozzákeverjük a tojások sárgáját is. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is, utolsóként a to
Az almát megtisztítjük, héját leszedjük, magházát kivágjuk, majd megfőzzük. Megvárjuk, amíg a főtt almák kihűlnek, majd leturmixoljuk őket. Hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>