Vegyítsük el a lisztben a cukrot, a sütőport és a fahéjat. Aprítsuk finomra a diót, és keverjük össze a mazsolával. Verjük habosra a tojásokat, adjuk hozzá
A zselatint 10 percig vízbe áztatjuk, majd amint megolvadt, hozzákeverjük a tojássárgáját, a cukrot, 2 kanál narancslikőrt, a tejet és a narancslevet. Az egés
A vajat a porcukorral kikeverjük, majd belekeverjük a többi hozzávalót, nyomózsákba töltjük, és sütőpapírral bélelet sütőlemezre kis gömböket nyomunk be
A tejet kicsit megmelegítjük, belekeverjük a kockacukrot, és megkelesztjük benne az élesztőt. Utána összedolgozzuk a liszttel, porcukorral, vaníliás cukorral,
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a sütőport és a tojássárgáját, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a ledarált diót, a rumot és adagonként a li
A hozzávalókból rétestésztát gyúrunk, aminek a felét kinyújtjuk és tepsibe rakjuk, rákenjünk a tölteléket, majd rátesszük a tészta másik felét. Tojáss
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a vajat, a tojássárgáját, a fűszereket és a diót. A tojásfehérjéket kemény habbá verj
A pudingport és a cukrot összekeverjük, majd felöntjük a tejjel, és pudingot főzünk belőle. Miután elkészült, beleszórjuk a diót, és hozzáöntjük a rumot
Ugrás a lap tetejére >>