A vajat habosra verjük a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a rummal, a tojásokkal, majd hozzákeverjük a lisztet, a sütőport és a mazsolát is. Az egészet
Egy tálban keverjük össze az olvasztott vajat a tojásokkal és a tejjel, majd adagoljuk hozzá fokozatosan a többi hozzávalót. Alaposan dolgozzuk össze. A sütőf
A gyümölcsökre (a narancs kivételével) két kanál cukrot szórunk, összekeverjük, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. A narancsot 1-2 perc alatt megblansírozzuk,
Forrósítsuk fel 118 fokra a vizet, a cukrot és a mézet. Vegyük le a tűzről. Verjünk kemény habot a tojásfehérjéből, és forgassuk a szirupba. Tegyük bele a
Az élesztőt 3 evőkanál langyos tejjel elkeverem és hagyom, hogy kissé felhabosodjon. A maradék tejet összekeverem a kristálycukorral, az olvasztott vajjal és a
Egy tálban keverjük össze a liszteket, a szegfűborsot a sütőport és a vaníliás cukrot, majd morzsoljuk bele a Rama margarint. A tojást elkeverjük a porcukorral
A Rama margarint verjük habosra a porcukorral, majd dolgozzuk bele a tojások sárgáját is. A tojások fehérjét is verjük fel, majd ezt és a többi hozzávalót is
A Rama margarint és a porcukrot verjük habosra, a tojások sárgáját verjük fel a cukorral. Ezt a kettőt összedolgozzuk, majd folyamatosan hozzáadjuk a többi hoz
Ugrás a lap tetejére >>