A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután belekeverjük az aromát és a reszelt narancshéjat, és hűtőben tároljuk.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sütőport, a kakaóport egy másikban pedig az írót, az olajat, a tojást, az eszencia felét és a reszelt narancsh
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a zabpelyhet, a cukrokat, a tojást és az eszenciát. Ezután fokozatosan az olajat is beleforgatjuk az aszalt gyümölc
Egy tálban az összetört kekszhez keverjük a sárgabarackot, a mandulát, a pisztáciát, a mangótt, az ananászt és az eszenciát, majd felöntjük a narancslével.
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a zabpelyhet, a cukrokat, a tojást és az eszenciát. Ezután fokozatosan az olajat is beleforgatjuk az áfonyával és
Egy lábosban összekeverjük a cukrokat, a lisztet és a kakaót, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat és a tejet. Így simára keverjük, majd gőz felett sűrűre f
125 g vajat habosra verünk a cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a tojásokkal és a mogyoróval, majd alapos kevergetés mellett hozzáadjuk a kétféle lisztet,
75 g vajat habosra verünk a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval és a tojásokkal, majd beledolgozzuk a kétféle lisztet és a sütőport. A lágy masszává keve
Ugrás a lap tetejére >>