Egy tálban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a mogyorót, a vizet, majd a porcukorral felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Két egyforma formába tesszük, majd
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat, a vajat, a rumot, 2 ek. cukrot és annyi tejfölt, hogy jól össze tudjuk gyúrni a t
Egy lábosban a tejhez és a tejszínhez keverjük a cukrot, a darált mandulát, a zselatint és aromát. Így felforraljuk, majd hozzáöntjük a bort, és újból felf
A diót összekeverjük a cukorral, kakaóval, háztartási keksszel és a tojással. A Rámát 25 dkg cukorral kikeverjük, majd az egészet összedolgozzuk. Kis gombóc
A csokoládét a Rama margarinnal megolvasztjuk a mikróban.Utána habosra keverjük.tojássárgáját összekeverjük a kakaóporral, cukorral és rummal.Utána az egés
A darált étcsokit, a cukrot, a tojások sárgáját, a fahéjat, a citromhéjat és a rumot habosra keverni a géppel. A sütőport és a szódabikarbónát a liszthez
A diókat felaprózzuk, majd kissé megpirítjuk. Eközben egy lábosban felolvasztjuk a csokit, majd hozzákeverjük a tejet, a vajat és a likőrt. Ha az egész megolva
Ugrás a lap tetejére >>