Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a tojást, a cukrot, a lisztet és a kakaót. Egy lábosban megmelegítjük a tejet, majd beletesszük a csokit és a vaníliás
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a porcukorral, a Rama margarinnal és a reszelt étcsokoládéval. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfe
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverj
A hozzávalókból tésztát keverünk, amit az alján megzsírozott formában közepes lángon 40 percig sütünk, ha kihűlt 3 részre vágjuk és megtöltjük és beke
Egy tortaformát kenjünk ki vajjal és szórjuk meg liszttel.
A csokoládét tördeljük össze nagyon apróra, főzzük fel a tejszínt és dolgozzuk simára a csokiva
A cukrot a tojásokkal kikeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kakaóval elkevert lisztet és az olvasztott vajat. Kivajazott, kilisztezett tortaformába simítjuk,
A kávéport feloldjuk egy kanál vízzel, majd a fagylalthoz keverjük, és az egészet eloszlatjuk tölcsérekben. A tölcséreket mélyhűtőbe tesszük néhány órá
4 tojást 4 evőkanál meleg vízzel felverünk, majd hozzáadjuk a cukrot, egy vaníliás cukrot, a sütőport, 25 g kakaóport, a búza- és kukoricalisztet, majd az eg
Ugrás a lap tetejére >>