Törjük össze kis darabokra a csokit és rakjuk egy hőálló tálba. A vajat is rakjuk hozzá és 1-2 perc alatt olvasszuk meg magas fokozaton a mikróban. Miután ös
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk és beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és a felszeletelt vajat, majd az egészet alaposan összegyúr
Egy kerek, kapcsos sütőformát sütőpapírral béleljük ki. A sütőt 175 °C-ra melegítjük elő. A tojásokat külön választjuk, a vajat felolvasztjuk. A tojásf
A kukoricalisztet 2-3 kanál tejjel csomómentesre keverjük, majd felöntjük a maradék tejjel, amit felforralunk. Ezután hozzáadjuk a kávés csokit, visszatesszük
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd miután kissé kihűlt, a pudinghoz keverjük. A piskótát négy kehelybe tesszük, majd meglocsoljuk 1-1 kanál mandarinlével,
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a zabpelyhet, a cukrokat, a tojást és az eszenciát. Ezután fokozatosan az olajat is beleforgatjuk a dióval és a cso
Egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a vajat és az eszenciát, majd az egészet nyomózsákba töltjük. Sütőpapírra 16 darab kb. 8 cm-es csíkot nyomunk belől
Egy lábosban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a citromhéjat és a vajat, felöntjük citromlével, majd gőz felett melegíteni kezdjük. Addig kevergetjük, amíg
Ugrás a lap tetejére >>