A tej felébe beleszórjuk a cukor harmadát, meglangyosítjuk, majd ebben megfuttatjuk az éleszt?t. Ezután hozzákeverjük a liszthez a tojásokkal, a maradék tejjel és 10 dkg
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kisodorjuk, és 10 cm-es hasábokra vágjuk. Ezekb?l formázzuk meg a patkókat, majd egy kikent tepsire tesszük.
Fogunk egy kever?tálat, beleszórjuk a lisztet, a süt?port, a cukrot, a vanillincukrot, majd beleteszük a tojást, a Rama margarint és a kandírozott gyümölcsöket. Az egésze
Fogunk egy kever?tálat, beleszórjuk a lisztet, a süt?port, a cukrot, a vanillincukrot, majd beleteszük a reszelt citrom héját, és a Rama margarint. Az egészet összekeverj
Összegyúrjuk a tésztáhozvalókat, majd fóliába csomagolva gél órán át h?vös helyen pihentetjük. A lisztet ezután kb. 2 mm vastagra nyújtjuk deszkán és csillagokat szúrunk
A hozzávalókat alaposan öszedolgozzuk, majd állni hagyjuk. Utána golyókat formázunk bel?le, tepsibe tesszük, és kicsit szétnyomkodjuk ?ket, majd el?melegített süt?ben meg
A liszthez adjuk az éleszt?port, majd a munkafelületre szitáljuk, és a közepébe egy mélyedést csinálunk. Ebbe tesszük bele a cukrot, a vanillincukrot, a tojást, majd ebb?
Fogunk egy kever?tálat, és beletesszük a cukrot és a tojást. Ezeket felverjük, majd beleadagoljuk a lisztet, és simára keverjük. Egy tepsibe süt?papírt teszünk, és erre 2
Ugrás a lap tetejére >>