Elkészítjük a sós palacsintát.
A felforrázott, majd leszűrt parajt simára turmixoljuk. Felhevített Rama margarinon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, rátessz
A főtt burgonyát és egy hagymát felkarikázunk. A cukrot forró olajon megolvasztjuk, ráteszük a hagymát, a köményt, az ecetet és a lereszelt káposztát. Sózz
Egy lábosba melegíteni kezdjük a vajat, felöntjük 1,75 dl vízzel, majd amikor forrni kezd, belekeverjük a lisztet, és addig főzzük, amíg elválik az edény fal
Egy kevés tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, és megkelesztjük. 3 dkg cukrot megpirítunk, majd amikor kihűlt összekeverjük a többi cukorral, a l
Miközben a tésztát készre főzzük, a tejszínt felmelegítjük. Adagonként belekeverjük a túrót, majd a citromlevet, és krémsűrűségűre főzzük. Az egésze
Forrósítsuk fel az olajat, és dinszteljük meg benne a paprikát. Adjuk hozzá a fokhagymát, és pirítsuk 1 percig. Tegyük bele a darált húst, és pirítsuk meg e
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a Rama margarint, a tejfölt, a tojássárgájákat, az élesztőt és a sót. Az egészet alaposan összegyú
Keverd ki a tojásokat, és tedd hozzá az újhagymát, lisztet, szalonnát, húslevesalapot, a sót, és keverd össze, hogy sima legyen. 25 cm átmérőjű serpenyő al
Ugrás a lap tetejére >>