Felhevített olajon megfuttatjuk a zúzott
fokhagymát, hozzáadjuk a simára turmixolt
paradicsomkonzervet, finomra vágott
bazsalikommal,
borssal,
sóval ízesítjük, és rövid forralás után levesszük a tűzről. Melegen tartjuk.
Sűrű palacsintatésztát készítünk, és nagy darab vastag palacsintát sütünk belőle.
Felhevített olajon megfuttatjuk a finomra vágott vörös
hagymát, rátesszük a cikkekre vágott
gombát, kevés
sóval,
borssal ízesítjük, és megpároljuk. Amikor a
gomba már majdnem elkészült, hozzáadjuk a csíkokra vágott színes
paprikát, majd a
tejszínnel elkevert
tojásokat. A
gombás
tojást megsütjük.
Tálaláskor a
gombás
tojást a palacsinták egyik felére halmozzuk, majd a másik felét ráhajtva tányérra helyezzük. A forró
bazsalikomos
paradicsomöntettel meglocsolva tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>