Felhevített olajon megsütjük a felszeletelt
padlizsánokat, majd kivesszük a serpeny?b?l. A benne maradt olajban a darált bárányhússal együtt megpirítjuk az apróra vágott vörös
hagymát, hozzákeverjük a bort és a kakukkfüvet. A meghámozott, feldarabolt
paradicsom is a serpeny?be kerül. Egy h?álló tálba beleteszünk egy réteg
padlizsánt, de ügyeljünk rá, hogy a tálat el?tte olajozzuk ki. A maradékot a húshoz keverjük a megsütött tölteléket ráöntjük a tálban lév?
padlizsánra. A te
tejére
ementáli sajtot teszünk, majd a
tojással összekevert
tejszínt ráöntjük az ételre, hogy az egészet ellepje. 15 percig 200 fokra el?melegített süt?be tesszük, majd 150 fokra levéve a süt? h?mérsékletét az ételt alufóliával letakarva 45 percig sütjük. Miel?tt lejárna a sütési id?, levesszük róla a fóliát, hogy a te
teje szépen megpiruljon.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>