Fogunk egy tálat, beleöntünk fél dl
tejet, majd beletesszük a cukrot és az éleszt?t, és így megfuttatjuk. Eközben a
krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk, és összetörjük.Egy másik tálban a
lisztet, a
tojássárgáját és az éleszt?s
tejet összegyúrjuk, majd cipót formázunk bel?le, be
lisztezzük, és pihentetjük. Eközben a
padlizsánt felkockázzuk, be
sózzuk. A felkarikázott
hagymát olajon megpirítjuk, majd beletesszük az összepréselt
fokhagymát és a
padlizsánt. Így puhára pároljuk. Eközben a
paradicsomot felkarikázzuk, meg
sózzuk, majd ezt is a
padlizsánhoz adjuk. A tésztát kinyújtjuk, majd tenyérnyi darabokra szaggatjuk. Mindegyikre teszünk a töltelékb?l, majd a tésztát félbe hajtjuk, és olajban kisütjük ?ket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>