Egy tálba szórjuk bele a
lisztet, a
sót és az éleszt?t, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészb?l tésztát gyúrunk.
liszttel megszórt deszkán 10 percig dagasztjuk, majd egy olajjal kikent tálban lefedve 60 percig keltetjük. Ezt követ?en 8 egyenl? részre osztjuk, és cipókat készítünk bel?lük, amiket egy kikent tepsire helyezünk. A
fokhagymát elkeverjük az olajjal, ezzel kenjük meg a cipókat, majd mindegyikre teszünk még némi
mozzarellát, amit
borssal megf?szerezünk. El?melegített süt?ben, magas h?mérsékleten 12 perc alatt készre sütjük. Végül a
kakukkf?vel megszórjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>