Egy tálban a liszthez gyúrjuk a cukrot, a sót, a tojást és a tejben felfuttatott éleszt?t. Ezután kinyújtjuk, majd a középs? harmadára tesszük a felvert vajat, és behajto
190°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 5-ös fokozat. A kinyújtott tésztával egy 23 cm átmér?j?, kivehet? aljú, azaz csatos gyümölcstortaformát béleljünk ki. 30 p
190°C-ra melegítsük el? a süt?t. Gázsüt? esetén 5-ös fokozat. A hagymát tegyük be egy serpeny?ben felforrósított vajba. Sózzuk- borsozzuk és pirítsuk addig, amíg szépen m
A hájat beáztatjuk, lepasszírozzuk, és összekeverjük sóval, fele liszttel. A maradék lisztb?l, éleszt?b?l, tojásból, citromos vízb?l, tésztát készítünk, kinyújtjuk, rátes
A túrót a besamellel, 2 tojássárgájával, a kaporral, snidlinggel, sóval és borssal összeturmixoljuk. A fehérjét felverjük, és a masszához adjuk. Egy ?zgerincformát vajjal
A f?tt burgonyát és egy hagymát felkarikázunk. A cukrot forró olajon megolvasztjuk, ráteszük a hagymát, a köményt, az ecetet és a lereszelt káposztát. Sózzuk, borsozzuk,
A hozzávalókat összegyúrjuk, fél órát pihenni hagyjuk, kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és megsütjük.
A hozzávalókat összekeverjük, négyzet alakúra kinyújtjuk, majd négyszer összehajtjuk, ismét kinyújtjuk, ismét hajtogatjuk, végül kinyújtjuk, és fantáziánkra bízva használ
Ugrás a lap tetejére >>