190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A
hagymát tegyük be egy serpenyőben felforrósított
vajba. Sózzuk-
borsozzuk és pirítsuk addig, amíg szépen megbarnul. Tegyük a kakukkfüvet hozzá, rakjuk félre. Tegyük bele a kinyújtott, felengedett tésztát egy tepsibe. A tepsi szélével párhuzamosan karcoljuk össze a tésztát egy kés segítségével (ez legyen 2,5 cm) ügyeljünk arra, hogy a tésztát ne vágjuk ki, csak a te
tejét karcoljuk meg. A sült
hagymát terítsük el a késsel húzott vonalon belül a tésztán. 20-25 percig süssük, amíg aranysárga nem lesz a tészta és meg nem emelkedik a szélei mentén. Tálaljuk forrón, kockákra vágva.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>