» 10 dkg bébipapraj, felaprítva » 20 dkg főtt homárhús, összedarabolva » 5 dkg lilahagyma, felkockázva » 5 dkg piros húsú kaliforniai paprika, felkockázva » 20 dkg Gruyére vagy ementálisajt, reszelve » 4 nagy tojás » 30 dkg tejszín vagy tejföl » fél kiskanál finom tengeri só » fél kiskanál frissen őrölt fekete bors
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A homárt, a zöldségeket, a sajtot egy 23 cm-es, kivajazott tepsibe tesszük. A tojást, a tejszínt, a sót és a borsot összekeverjük, és ráöntjük az egész tetejére. A sütőbe tesszük és kb. 35-40 percig sütjük. Ha kész, 15 percig állni hagyjuk, majd cikkekre vágva tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom