Keverjük össze egy tálban a sajtot, a lisztet és a vajat. A jércemelleket töltsük meg a masszánkkal, majd megsózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk egy serpe
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, majd ismét lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szintén a lábosba rakj
A bőrt leszedjük a húsról, kicsontozzuk, majd jól átsütjük, végül 20 percig pároljuk.
A gombát felszeleteljük, egy kevés lisztet összegyúrunk a Rama margarinnal, a petr
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
Megtisztítjuk a szárnyasokat, szárnyukat visszahajtjuk, combjaikat a püspökfalathoz kötjük, megfűszerezzük őket kívül, belül, majd zsírral bélelt tepsibe arany barnára sü
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A zsírját leöntjük, hozzáadjuk a vajat, spárgamártást, és összefőzzük.
Egy serpenyőben megpirítjuk a felkarikázott újhagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a darált húst. Amint a hús kifehéredett, levesszük a tűzről, és belek
Ugrás a lap tetejére >>