A szilvát 15-20 percre a borba áztatjuk, majd a sóval, borssal megszórt hússzeletekre tesszük. Feltekerjük, fogpiszkálóval megt?zzük, majd duplán bepanírozzuk, és olajban
A jól megtisztított, megmosott és feldarabolt jércét a megtisztított fokhagymával bedörzsöljük, megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk olívaolajjal, alá és köré rakjuk a
A jércemellet csíkokra vágjuk, majd vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, f?szereket, mogyorót és mazsolát, majd felöltjük fehérborral és forraljuk pár perci
A jércér?l finoman lefejtjük a b?rét és félretesszük. A jércehúsból eltávolítjuk a csontokat, és a mellehúsát lepasszírozzuk, majd a jérceb?rre helyezzük. A jércecomb fil
A csirkét daraboljuk fel, szórjuk meg sóval, borssal, majoránnával. Helyezzük tepsibe, öntsük le olajjal, és a süt?ben szép pirosra sütjük.
A szalonnát kockázzuk fel, s
A csirkemellet vegetás vízben (de lehet húslevessel is) puhára f?zzük. Ha kih?lt, apró kockára vágjuk. A salátát összetépkedjük, az almát kis kockára vágjuk. A majonézt a
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A húst tálra téve, leöntjük a pecsenyelével, rámorzsoljuk a vajat, és visszara
A madarat négybe vágjuk, leszedjük a b?rét, a húst pedig 20 percig a forró levesben f?zzük. Kiszedjük, és a leveshez adjuk a vaj és a liszt keverékét. 5 percig forraljuk,
Ugrás a lap tetejére >>