A jércemellekről lefejtjük a húst úgy, hogy a szárnytőcsontok rajta maradjanak. A bőrét lehúzzuk, a szeleteket vékonyra kloffoljuk. Megsózzuk, lisztbe mártju
A húst vastagabb szeletekre vágjuk, és nyílást vágunk a közepükbe, hogy megtudjuk tölteni. A vajat, fűszereket, sajtot összegyúrjuk, és megtöltjük vele a j
A gombát megtisztítom és felszeletelem. A jércéket megtisztítom, és a hasukba töltöm a megsózott, megborsozott gombát. A hasüreg nyílását fogvájóval vagy
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt jércét, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. 10 perc párolás után beletess
A jércemelleket szúrjuk fel. A sajtot reszeljük finomra, dolgozd össze a puha vajjal. Sóval, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük..
A húsdarabok
A jércemellet és a szalonnát 20-20 db szeletkére vágjuk. A gombával együtt egy tálban összekeverjük a mustárral, olajjal, sóval, borssal és a majoránnával.
A felszelt jércemelleket besózzuk, lisztbe, tojásba, mandulás morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük. Idénynek megfelelő gyümölcsöket meghámoz
Fokhagymás tejben pácoljuk a jérceszeleteket, felvert tojásban fürdetjük, majd törtmandulás zsemlemorzsában bundázzuk. Forró olajban aranysárgára sütjük, k
Ugrás a lap tetejére >>