A jércemellekr?l lefejtjük a húst úgy, hogy a szárnyt?csontok rajta maradjanak. A b?rét lehúzzuk, a szeleteket vékonyra kloffoljuk. Megsózzuk, lisztbe mártjuk és vajban m
A húst vastagabb szeletekre vágjuk, és nyílást vágunk a közepükbe, hogy megtudjuk tölteni. A vajat, f?szereket, sajtot összegyúrjuk, és megtöltjük vele a jércemelleket. A
A gombát megtisztítom és felszeletelem. A jércéket megtisztítom, és a hasukba töltöm a megsózott, megborsozott gombát. A hasüreg nyílását fogvájóval vagy húst?vel megt?zö
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt jércét, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. 10 perc párolás után beletesszük a kakukkf
A jércemelleket szúrjuk fel. A sajtot reszeljük finomra, dolgozd össze a puha vajjal. Sóval, ?rölt borssal, reszelt szerecsendióval f?szerezzük..
A húsdarabokat töltsük
A jércemellet és a szalonnát 20-20 db szeletkére vágjuk. A gombával együtt egy tálban összekeverjük a mustárral, olajjal, sóval, borssal és a majoránnával. Felváltva a ny
A felszelt jércemelleket besózzuk, lisztbe, tojásba, mandulás morzsába forgatjuk, majd b?, forró olajban kisütjük. Idénynek megfelel? gyümölcsöket meghámozzuk, lepároljuk
Fokhagymás tejben pácoljuk a jérceszeleteket, felvert tojásban fürdetjük, majd törtmandulás zsemlemorzsában bundázzuk. Forró olajban aranysárgára sütjük, krumplipürét és
Ugrás a lap tetejére >>