Egy tálban összekeverjük a 
tojássárgáját, a 
vajat, a morzsát, a 
mandulát és a 
tejföl felét, majd 
sózzuk, 
borsozzuk, a 
szerecsendióval ízesítjük. A felvert 
tojásfehérjét beleforgatjuk, majd az egészet a fácánba töltjük, és bevarrjuk. Kívülről 
sózzuk, 
borsozzuk, a tárkonnyal ízesítjük, majd befedjük a 
szalonnával, és a 
zsíron mindkét felét megpirítjuk, Ezután a 
hagymát mellétesszük, felöntjük a levessel, majd egy óra párolás után a húst és a tölteléket is felszeleteljük. A pecsenyelevet kevés 
vízzel és a maradék 
tejföllel felforraljuk, a 
liszttel besűrűsítjük, 
sózzuk, 
borsozzuk, majd a húsra locsoljuk, és már kínálhatjuk is.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>