Keverjük össze egy tálban a pác hozzávalóit. Tegyük a húst egy zacskóba, és öntsük le a páccal. Nyomjuk ki a levegőt, és zárjuk le. Forgassuk meg többször, tegyük egy lapos edénybe, és helyezzük 6-8 órára hideg helyre.
Készítsük elő a faszenet a grillsütőben. Vegyük ki a húst a pácból, és a levet öntsük egy lábosba, majd forraljuk fel kis lángon 30 másodpercig. Grillezés előtt pihentessük a húst 20-30 percig. Tegyük a húst bőrös felével lefelé a
rácsra, és lefedve süssük 30-40 percig. 5 percenként fordítsuk meg a húsokat. Az utol
só 20 percben kenjük be a húsok mindét oldalát a páccal. Amikor elkészült tálaljuk.
Elkészítési idő: 40-50 perc, plusz a pácolás.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>