A meghámozott és kibelezett tököt durvára reszeljük az almával együtt, majd összekeverjük, leöntjük salátaöntettel és zöld f?szerekkel ízesítjük.
Megmosott uborkát hámozás nélkül kockára vágjuk, az almát durvára reszeljük vagy felszeleteljük és összekeverjük a salátaöntettel.
Zellert finomra lereszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd hozzákeverjük a reszelt almát és a salátaöntetet is. Mandulát, dióbelet keverünk hozzá.
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát, a fehérbort, az ecetet, az olajat, a felszeletelt hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. E
A babot szórd sós, ételízesít? porral f?szerezett vízbe, és f?zd puhára. A hagymát karikázd fel, sózd meg, és add hozzá a babot.
A borecetet keverd el cukorral, add hozz
Keverjük össze a babot, a hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a spenótot. Egy kis tálban keverjük össze az olajat, a citromlevet és a cukrot. A salátát locsoljuk meg a
A lencsét a húsalaplében puhára f?zzük, majd lesz?rjük, és félretesszük. A paradicsomot leforrázzuk, majd héját eltávolítjuk, és felkockázzuk. Fogunk egy tálat, összekeve
A párolt hagymát keverjük össze a chaitivel, a balzsamecettel, a barna cukorral, a levessel, és forraljuk fel. A paradicsmot és a bazsalikomot vágjuk öszze, keverjük össz
Ugrás a lap tetejére >>