Szamócát megcukrozzuk és állni hagyjuk. A joghurtot, tojáslik?rt és a szamóca levét összekeverjük, csészékbe öntjük, belehelyezzük a szamócaszemeket és megszórjuk kókuszr
Szamócát megcukrozzuk és állni hagyjuk, majd poharakban feltálaljuk. Ráöntjük a tojáslik?rt és megszórjuk felaprított dióbéllel vagy mandulával. Nápolyit kínálunk mellé.
A halat lecsöpögtetjük, majd villával összetörjük. Hozzáadjuk a felaprított tojásokat, a ribizlit és a vajat, sóval ízesítjük, majd jól összekeverjük. Utána néhány órára
A narancsokat alaposan megmossuk, héjukat lereszeljük. Húsáról lefejtjük a hártyát, közben a lecsorgó levet felfogjuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk, majd az olívabog
Szilvát kimagozzuk, darabokra vágjuk, cukorral és fahéjjel megízesítve állni hagyjuk, citromlével, rummal vagy kevés szilvapálinkával meglocsoljuk. Kókuszreszeléket vagy
Szedjük le a sz?l?szemek héját, öntsük rá a bort és hagyjuk állni egy órán át.
Vegyünk kis t?zálló tálkákat és tegyük bele a négybe szelt fügéket, a lecsöpögtetett sz?l?
Tegyük a búzatöretet egy salátástálba. Facsarjuk ki a narancs és citromok levét, tegyük a levet egy edénybe, adjuk hozzá a mézet, és forraljuk fel. Amikor forr, vegyük le
A mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A narancsot meghámozzuk, és a fehér, bels? héját is leszedjük. A narancslevet felfogjuk. A narancs húsát késsel kivágjuk a hártyából, a
Ugrás a lap tetejére >>