Almát lereszeljük, konyakkal, cukorral, borral és fahéjjal összekeverjük, és hozzáadjuk a mazsolát. Felezett szilvával körítjük és dióbéllel szórjuk meg.
A hozzávalókat összekeverjük, fűszerezzük, és állni hagyjuk. Hűtve akár 3 napig is eltartható.
A megtisztított és kimagozott avokádót finomra szeleteljük, ezután egy kicsavart zöld citrom levében megáztatjuk, hogy elkerüljük a barnulását. A papayát sz
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
A citromok levét facsarjuk ki, vágjuk félbe az avokádót, és vegyük ki a magját. Vágjuk fel kockákra,a héját dobjuk el, majd locsoljuk meg citromlével. Hámoz
A felkarikázott banánra locsoljuk a gyümölcslevet, majd hozzákeverjük a felszeletelt zellert és marhanyelvet. Egy tálban összekeverjük a tejet, a tejfölt, a sz
Banánt felszeleteljük, égetett szesszel és citromlével marinírozzuk, az elkevert lekvárt hozzáadjuk és feldarabolt mandulával megszórjuk.
A mascarponét és a cukrot összekeverjük, majd kis tálkákban eloszlatjuk. A gyümölcsöket meghámozzuk, felszeleteljük majd egy tálba tesszük, és felöntjük a
Ugrás a lap tetejére >>