A hozzávalókat összekeverjük, fűszerezzük, majd állni hagyjuk. Hűtőszekrényben 3 napig eltartható.
A gyümölcsöket hámozzuk meg, csumázzuk ki, és aprítsuk fel. Az almát és a körtét locsoljuk meg citromlével. A maradék citromlevet keverjük össze a narancslével és a mézze
Meghámozott körtét szeletekre vágjuk és cukorral, rummal, citromlével marinírozzuk. Meghámozott narancsot kockára vágjuk és a salátába keverjük. Kókuszreszeléket és dióbe
Az olajat alaposan összekeverjük az ecettel, sóval és borssal.
A hagymát felkarikázzuk, a narancsot vékonyan felszeleteljük. A salátát kis darabokra tépkedjük, majd össz
Narancsot meghámozzuk, felkockázzuk, magokat eltávolítjuk, majd citromlével és paprikával megfűszerezzük. Fejes salátát 1 cm széles csíkokra vágjuk, összekeverjük a naran
Almát meghámozzuk, keresztbe szeletekre vágjuk és kimagozzuk. Paradicsom héját lehúzzuk és szeletekre vágjuk. Összekeverjük őket, sóval, ecettel és nagyon finoman felkock
A citromról 1 ujjnyi héjat levágunk és apró kockákra vágjuk, levét kifacsarjuk. A nektarint megmossuk, felszeleteljük, lelocsoljuk a citromlével, majd rászórjuk a megmoso
Egy lábosba tesszük a cukrot, a mentát és a fahéjat, felöntjük 3-4 kanál vízzel, majd néhány percig főzzük. Eközben a gyümölcsöket meghámozzuk, felszeleteljük, és egy tál
Ugrás a lap tetejére >>