A húsokat többször egymás után ledaráljuk, majd fűszerezzük. A fokhagymát összepréseljük, 4 evőkanál vizet adunk hozzá, és a húsokhoz öntjük. Összegyúrjuk, majd 4-5 órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután kolbászka formákat gyúrunk belőlük, és roston megsütjük őket. Ha nincs rostélyunk, akkor olajban süssük ki őket. Végül mustárral, tormaszósszal, uborkával kínáljuk.
Többször jártunk a családdal Erdélyben és ez az egyetlen kifejezett román étel amit a gyerekek is meg esznek.Nagyon finom ízletes és még sincsen agyon fűszerezve.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom