2 ek. földi
mogyorót durvára vágunk, a maradékot finomra daráltjuk. A húst leöblítjük, és kockára vágjuk. A
hagymát és a
fokhagymát finomra vágjuk. Az olajat felhevítjük, hozzáadjuk a húst és kevergetve 4 percig sütjük.
sózzuk,
borsozzuk és
curryporral fűszerezzük. Amikor kész tálra tesszük, és melegen tartjuk. A megmaradt olajon üvegesre pároljuk a
hagymát és a
fokhagymát. Hozzáadjuk a darált földi
mogyorót, a konzerv
paradicsomot a levével együtt, és kis lángon 10 percig főzzük.
sózzuk, cayenne-i
borssal és
curryvel ízesítjük. A pakcsoit megtisztítjuk, megmossuk és csíkokra vágjuk. A
vajat felhevítjük, és a zöldségcsíkokat 2-3 percig pároljuk. A pakcsoit összekeverjük a mártással, és beletesszük a
csirkemellet és összemelegítjük. A tésztát
sós
vízben kifőzzük, majd a mártással körítve, és durvára vágott földi
mogyoróval megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>